neděle 27. ledna 2013

vždycky někdo běží

Tak nějak to minulý týden nevycházelo.
Začalo to už v pátek, kdy jsem jako klasická stíhačka odvolala toho svého z hospody, kde byl s kolegyní, protože nám tekl kotel. V létě bych ho asi nechala to pivo dopít, ale v tomto mrazivém počasí mě vyhlídka na to, být bez tepla a teplé vody, moc nelákala. 
V úterý u nás byl opravář, dalo by se říct, že se situace začala obracet k lepšímu, nebýt toho, že jsem byla navštívit svého zubaře. Ta půlhodina s otevřenou pusou by tak nevadila, zuby se ale staly natolik citlivými, že venku protestovaly i při chůzi, natož při běhu. A to prosím dýchám poctivě nosem. 
Středa byla náročná na pěší přesuny a nakombinovat do nich běh se mi nepovedlo, večer už byl pobolívající zub celkem dobrá výmluva, proč neběhat.
Čtvrtek : a dost. Že nikdo nemá čas se jít se mnou proběhnout? Vždyť pořád někdo někde běhá. Internet je plný běžeckých blogů a to by v tom byl čert, kdyby zrovna někdo někde neběžel. Takže kdo jste byli mezi 17:10 a 18:20 zrovna na svém okruhu, běželi jste se mnou :-)
A v pátek?
Raději už za světla, ještě si trošku užít, než nám to roztaje. 
V sobotu ještě sama, ale v neděli už s Tinou :-)
Taky vám ty kilometry ve dvojici přijdou nějaké kratší?


2 komentáře:

  1. A jak jsou zábavné! Tak si nepokecám za celý týden, jako s Janou v neděli a ve středu a v úterý!
    A v chuchelenském lese máme fandu na běžkách z Kobeřic! Je to moc fajn se potkat s příjemnými lidmi.

    OdpovědětVymazat
  2. To je super, ze mate svoji skupinku, co skupinku, uplny houf!:)
    To ja zase prozivam takovou tu "osamelost dalkoveho bezce":), nekdy je to fajn, nekdy to popovidani a sdileni s kamarady fakt chybi..
    At se dari! 12:)

    OdpovědětVymazat