čtvrtek 4. října 2012

A za kolik máte kilák vy?

Dneska dorazily moje krásné nové Asicsy.


Už bylo načase, ty loňské už mají svoje nejlepší kilometry za sebou.


Sloužily věrně, kdyby existoval nějaký Asics dům pokojného stáří, poslala bych je tam. Osahaly si Novohradské Hory, Mosteckou měsíční krajinu, Beskydy i Jeseníky. Napadlo mě, že by nebylo špatné vědět, kolik to bylo vlastně společných km. Kolik jsem naběhala já, to vím, ale těžko si vzpomenu, které byly v jakých botách. Ale protože letos v zimě nebylo moc sněhu, odhadla jsem to na nějakých 1750. To znamená při ceně 2230 Kč asi 1,30 na kilometr. Ale u těch nových krásných to zkusím vysledovat přesně. Zatím to vychází 342 Kč/km :-)


5 komentářů:

  1. ...takže tady platí:"Čím starší, tím levnější!"
    Tina.PS: Jsou fakt moc pěkné! A modré! Už se těším na středu!
    Tina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, vlastně jsou fialové, takhle je přebarvil můj mobil. Budu si muset dokoupit nějaké barevně sladěné doplňky :-)

      Vymazat
  2. Taky mam asi 4? asics... vlastne patery... ty nejstarsi maji taky tak nejak nabehano, troje jsou silnicni univerzalky, dvoje trailove boty... barevne od cernych "spolecenskych":) pres zlutozelene, mod, oranzove a zlute... jsou vsechny super..protoze jsem je kupoval v londyne za bratru 1500-1600 kus, tak i gel2 a trail attack maji uz i ted nadherny cisla na km..:)
    ale co jsem chtel rici, zase jsem nenasel silu je vyhodist, kdyz jsem uklizel... mam jednu cestu pres pole, kolem kravskych vybehu, me se libi, ovsem boty po ni ... smrdi:). to je asikove nebe!! vzdycky kdyz si rikam, ze je dam pryc, ony se na me tak zatvari a rikaji... tak co, dame to velke kolecko kolem, ne? nerikej, ze se ti nechce..:)
    behu zdrar, nasim botam cest!! 12:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. těžké je vyhodit botu, já v těch nejroztrhanějších chodím alespoň na půdu věšet prádlo :-)

      Vymazat
  3. Já si to pečlivě píšu. Ještě v minulém tisíciletí jsem běhal v Adidas Falcon za 0,33 Kč/na km. Poslední vyhozené Adidas Alegra2 to zvládly za 0,46. To jsou spíš extrémy, jinak při dnešních cenách bot a benzínu člověk běhá kilometr dráž než spotřebuje benzínu v autě.

    OdpovědětVymazat