úterý 6. února 2018

Moravice ještě jednou? Plánovat je třeba včas




Jestli někdo lituje, že loni o tuto událost přišel a chtěl by to zkusit letos, jdu do toho. Nejlépe zase v červenci 5. (6., 7. ?) nebo o týden později 14..

Pár lidí se u nás vyspí pohodlně, do chlaďáku se vejde víc než basa piv, možná upeču i nějaké raw cukroví podle receptu 12Honzy  :-)
Nebo by si možná ti, co loni skončili předčasně chtěli doběhnout zbytek?
A kdo by měl málo, může si třeba další den dát řeku Opavu (na kolobce:-))

Loňská trasa vypadala takto , pro letošek bych ji trochu upravila, ta Břidličná se nám loni moc nevyvedla, brodění řeky by asi taky šlo vynechat (nebo nějaké přidat :-)). Kde rostou jahody a kde jsou pasti na medvědy si pamatujeme, kopřivy dokážu taky zajistit. Oslavu narozenin asi ne, můžeme ale zkusit přepadnout někoho jiného :-). Myslím, že se s asfaltem můžeme dostat i pod 50%, oficiální časomíra jsou moje hodinky, ale body od Olafa nečekejte :-)
Moravice je dlouhá zhruba 100 km, je to ale po proudu, takže z kopce :-). A těch piv, které vám přibudou do banky :-)

Na vylepšení pitného režimu bychom mohli zapracovat tím, že začneme o trošku dřív, ať v závěru neběžíme kolem zavřených hospod. A mohli bychom přidat i malý bonus.

Tak to loni viděli přeživší MM a  .
Ti, kteří nepřežili, už nebudou psát nikdy, jsou zahrabaní na trase :-)

Tak kdyby se vám to hodilo do vašich tréninkových plánů a chtěli jste trochu poznat ten náš konec republiky, dejte vědět, ať můžu začít plánovat naostro. Je to sice až za půl roku, ale znám lidi, co mají kalendář plný už i na příští rok.


Žádné komentáře:

Okomentovat