úterý 8. ledna 2013

Jak se běhá podle plánu

SNR se blíží :-)) , je čas oprášit tréninkový plán vydaný před dvěma lety na BŠMŠ a začít.
po 31.12. podle plánu 8 km, brnkačka.
Skutečnost? Když mě ten můj vyzvedl v práci, myslela jsem, že jedeme rovnou domů. Omyl. Pro správnou silvestrovskou pohodu jsme ještě nutně potřebovali nějakou pomazánku, takže jsme zbytek odpoledne strávili v Kauflandu. No a potom už byla tma, venku už se střílelo, byla jsem promrzlá a hladová, potom zase najedená, zkrátka, člověk si vždycky najde spoustu důvodů, proč neběžet. Takže nula. To mi to pěkně začíná.
út 1.1. plán 8
Jak na Nový rok, tak po celý rok. Dneska se to už odfláknout nedá. Proto jsem se preventivně domluvila s Tinou na běhu na Albertovci. 
Kolik dneska dáme?
Plán byl včera 8, dneska 8, tak něco mezi 8 a 16.
Bylo to 11,4.
st 2.1. plán říká zase 8
Vyrážím až za tmy s tím, že nějak obkroužím park, a ono to vyjde. Protože jsem zapomněla, kterým čudlíkem se pouští na hodinkách světlo, vyšlo to na 9. (S takovou ten plán nakonec doženu :-))
čt 3.1. - 12  km
Nenechávám nic náhodě, vybíhám hned z práce, inspirována četbou, hledat nové stezky. Ovšem v letošním blátivém počasí se takové hledání snadno protáhne, dobíhám domů zase potmě a s 15 km v  nohách.
Splnit páteční plán na 100% mi nečiní žádné potíže - volný den :-))
So 16, ne 10 km
Sobota je krátká, musím to prohodit. Dám 10 a v neděli se uvidí.
Na neděli jsme domluvené s Jarkou, možná přijde Tina, možná přijde Honza. No, to bude trochu oříšek aby nebyl nikdo uštvaný a všichni byli doma včas na oběd. Do autobusu nastupuju sama, Honza asi ještě bojuje s rýmičkou. Projíždíme Komárovem a na křižovatce postává Tina. Telefonem ji nasměruju správně, příště už bude vědět, kde je poslední zastávka. Už přibíhá i Jarka, společenská konverzace může začít. Vánoční dárky, místní architektura, Tinin "chlapský trénink" , všechna hlavní témata jsme stihly, je čas poslat Jarku domů a nasměrovat to na Kravaře. Tam se loučím i s Tinou a na oběd. Nakonec hodinky naměřily 24km. 
Plán v týdenním součtu dokonce mírně překročen, přestože kromě dne volna žádná shoda.
Už se těším na Silvu :-))

1 komentář: