úterý 24. září 2013

Moje nová přítelkyně, paní B.

Každého občas něco bolí. Každý občas nemůže. Každému se občas nechce. Většinou to přičítá věku, nedostatečnému tréninku, lenosti, objektivním příčinám. Ale v okamžiku, kdy se dozví diagnózu, je to všechno legální. 
Něco tě bolí? To tak bývá. Nemáš sílu do kopce? Jasně, to jsou popsané příznaky. Nechce se ti jít běhat? Ano, měla by ses šetřit, běž si lehnout. A pokud si přečte i příbalový leták, najde u sebe i všechny nežádoucí účinky. 
Člověk se víc pozoruje a v dnešní době samozřejmě googlí a googlí. Na jakoukoliv otázku se dá najít odpověď a navíc, odpověď KTERÁ MI VYHOVUJE. Na fórech je celá škála názorů od "lež a nic nedělej" po "můžeš cokoli, v podstatě ti nic není" (Oni mi to kluci cestou na Gorala řekli jasně, když se probíraly hendikepy: ty to máš dobré, ty máš jenom boreliózu :-)) Našla jsem spoustu rad co dělat a co nedělat a čím se léčit. Myslím, že kdybych chtěla začít kouřit, zjistila bych, že nejlepší léčba jsou dvě krabičky denně :-). Ale opravdu nebudu jíst věci, které mi nechutnají jenom proto, že si někdo myslí, že mu pomohly.
Je nejvyšší čas vzít to do vlastních rukou (do vlastní hlavy). Dneska večer spolknu poslední dávku antibiotik a už budu jenom zdravější a zdravější :-). Doteď to fungovalo, tak nevím, proč by to nemělo fungovat i nadále.
A na Pradědovu 100 se těším! A na Silvu! A na Hostýnskou 8! A na další spoustu podobných akcí!
Protože přece BĚHAT NÁS BAVÍ :-)

5 komentářů:

  1. :)... Ja se picnu.. Tohle mi pripomina ty souteze ve skolce, kdo ma lepsiho tatinka nebo silnejsiho brachu:)!... tady se soutezi, kdo ma lepsi handicap:)...
    Tak jako tak, jsi peknej drsnak (ale tos byla hned jsk jsem zjistil na Silve a na Sumavske vyzve:) )... Tak pokud me neco jeste nezklati.. tak se uvidime na P100 a treba to vyjde a pobezime i neco spolu..
    MSF! 12:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jejda Jani, tak to držím palce, ať řekneš paní B. brzy sbohem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám v plánu vzít ji sebou na hory, tam jí bez rozloučení utéct a nechat ji, ať se ztratí :-)

      Vymazat
  3. Samozřejmě že už to bude jen lepší a lepší. A Praděda dáš se svojí kondicí úplně v pohodě. Akorát škoda že mi to nevyjde, pořád si hraju na lazara :-(
    Jiřík

    OdpovědětVymazat